Kas

Öğretmenler Günü Kutlama Komisyonu olarak Melda BEŞOĞUL, Emral TUTDERE, Canan SEVER, Uğur EKER ve Hamide KÖRPE tarafından hazırlanan kutlama programı Ulu Önder, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm eğitim şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Programın sunumunu okul öğretmenimiz Pınar Soykat İNCEKARA yaptı. Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN' in açılış konuşması ile devam etti. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz için hazırladıkları küçük hediyeleri takdim ettiler. Okul idaremizin hazırlattığı pasta kesimi ile tören sona erdi.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yılında, okul konferans salonunda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

Mülkiye Cumhuriyet Koşusu 29 Ekim 2023 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi BAKAP alanında gerçekleştirildi.

10 km koşularına katılan Matematilk Öğretmenimiz Seher GAZAN, koşuyu  kendi yaş kategorisinin birincisi olarak tamamladı. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kas

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sınavları İçin Uygulanacak Konu Soru Dağılım Tabloları

9. Sınıflar

10. Sınıflar

11. Sınıflar

12. Sınıflar

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Büyük Türk Ulusunun kurduğu Bağımsız Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü heyecanını tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizlebirlikte coşkulu bir tören eşliğinde kutladık.

Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan 100.programımızda Okul Müdürümüz Sayın Cem Yaşar İPİN bu günü yaşamaktan duyduğu coşku ve onuru dile getirdi. Pınar SOYKAT İNCEKARA öğretmenimiz günün anlam ve önemine değindiği konuşmasında özellikle bu günlerde, doğumuzda yeralan komşularımızın ülkelerinde yaşadığı sıkıntıların gölgesinde Cumhuriyetin ülkemize kazandırdıklarının ne kadar değerli olduğuna vurgu yaptı. Öğrencilerimiz kendi yazdıkları şiirleri ve yazıları okudular. Edebiyat Öğretmenlerimizin hazırladığı oratoryo gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi. Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimizin hazırladığı sinevizyon gösterisinde Atatürk' ün Cumhuriyeti ilan etme sürecini izledik. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şemsi Derya ÜNAL' ın öğrencilerimizle birlikte hazırladığı  "Atatürk'ün Son Valsi" dans gösterisi büyük alkış aldı. Moda Tasımı ve Alanı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı mini defile ve bayrak elbise görülmeye değerdi. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenlerimizin hazırladığı Atatürk, Bayrak ve 100. Yıl temalı pastayı Okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımız birlikte kestiler. Törene katılan konuklarımıza Atatürk ve bayrak desenli kurabieyeler ikram edildi. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı pinyata oyunu oynandı. Öğrencilerimizin sazı ve sözü eşliğinde eğlendik. Kutlama programımız El Sanatları Öğretmenlerimizin hazırladığı 100. Yıl Sergisinin açılışı ve serginin gezilmesi ile son buldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarına tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü nedeniyel bu yıl kutlamalarımız daha kapsamlı ve daha coşkulu oluyor. Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında 23 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren hafta boyunca tüm öğrencilerimizle birlikte Cumhuriyet filmini izliyoruz.

Ekm

Okul zaman çizelgemizde değişiklik oldu. 23 Ekim 2023' ten itibaren yeni çizelgemiz ve yeni ders programlarımız uygulanacaktır.

Ekm

2023-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 18Ekim 2023 Çarşamba günü saat 17.00'da Okul Müdür Yardımcısı Yafes ÇELİK başkanlığında okul konferans salonunda yapıldı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 / 10 / 2023 tarihinde Konferans Salonunda yapılacaktır.

Ekm

10 Kasım Atatrük'ü Anma Haftası ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek anma ve kutlama programlarını ve etkinlikleri konuşup planlamak üzere bir hazırlık toplantısı yapıldı. Toplantı 12 Ekim 2023 PErşembe günü saat 11.30' da toplantı salonunda gerçekleştirildi. Müdür yardımcımız Fazilet TURNA ve komisyomn görevlileri katıldı.

Ekm

10-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Yenimahalle Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Gençler Beyzbol5 Dünya Kupası karşılaşmalarında 11 Ekim günü oynanan Türkiye Malezya maçını izledik. Öğrencilerimizin tezahüratları ile genç millilerimize destek olduğu maç milli takımımızın galibiyeti ile sona erdi.

Ekm

Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikleri ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü kutlamalarını görüşmek üzere Öğretmenler Kurul Toplantısı yapıldı. 4 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00 Da Konferans Salonunda yapılan toplantıya Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN başkanlığında tüm öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz katıldı.