Ara

Ankara Lİseler Arası Taekwondo Turnuvasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Rabia ÇETİN' i okul müdürümüz Sayın Cem Yaşar İPİN odasında kabul etti. Okulumuz adına öğrencimize teşekkür etti. Hem turnuvada hem spor hayatında başarılarının devam etmesini diledi. Öğrencimize hediyesini takdim etti.

Ara

Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen karşılaşmada okulumuz öğrencisi Rabia ÇETIN ilk maçı almıştır. Turnuva esnasında öğrencimize Beden Eğitimi ve Spor Öğretmnimiz Şemsi Derya ÜNAL eşlik etti. Öğrencimize turnuvada başarılar diliyoruz.

Ara

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı kapsamında okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Ara

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında 'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. I. Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik darboğazın ardından yabancı ülkelere para akışının önünün kesilmesi ve toplumsal tutum bilincinin oluşması amaçlanmıştır.

Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemi'' vurgulanır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına tutumlu olmak denir.

Ara

İŞKUR tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize "İş Arama Becerileri ve Özgeçmiş Hazırlama" konulu seminer verilmiştir.

Ara

Yerli malı ve tutum haftası etkinlikleri kapsamında yiyecek içecek hizmetleri alanının hazırladığı patlamış mısırlar öğrencilerimize ikram edildi.

Ara

Tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek, onları topluma kazandırmak, hayat standartlarını yükseltmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla, Birleşmiş Milletlere üye ülkeler ile birlikte 3 Aralık tarihini Engelliler Günü olarak kutlamaktayız.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı Öğretmenleri Erasmus projesi tanıtım toplantısı yaptılar.

Ara

Şubelere ait Öğretmenler Kurulu toplantıları 30 Kasım ve 1 Aralık 2023 tarihlerinde Toplantı Odasında gerçekleştirildi. Toplantılara şubeye dersi olan tüm öğretmenler ve şubeden sorumlu müdür yardımcıları katıldı.

Ara

İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında panolarımız hazırlandı.

Kas

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Birimi tarafından gerçekleştirilen seminer, Konferans Salonunda 29.11.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Seminere tüm öğrencilerimiz ders öğretmenleri ile birlikte katıldı.

Seminerde, ülkemizin sahip olduğu önemli stratejik konum ve buna bağlı olarak oluşan iç ve dış tehditler hakkında bilgi verildi. Gelişen ve değişen dünya düzeninde Türkiye' nin sahip olduğu konum dolayısı ile sürekli terör unsurları ile karşı karşıya kaldığı vurgulandı. Terör unsurlarının özellikle 12-25 yaşarası gençleri hedef aldığına değinen yetkililer, gençlerimizin kendini çok iyi yetişrimesinin, tehlikelerin farkında olmasının ve bilgiyi devletin yasal kurumlarından, yasal yayın organlarından edinmeşlerinin önemi anlatıldı. Vatan, millet, bayrak sevgisinin önemi anlatıldı. Emniyet görevlileri  kendilerini terör örgütlerinin gizli amaçlarından koruyabilmeleri için, öğrencilerimizin özellikle sosyal medyayı çok dikkatli kullanmaları, yeni tanıdıkları hiç kimse ile özel hayatlarını paylaşmamaları gerektiğinin altını çizdiler.

Katkılarından dolayı emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantısı 22.11.2023 tarihinde yapıldı.

Kas

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Kızılay Kulübü tarafından pano oluşturuldu.