Ekm

10 Kasım Atatrük'ü Anma Haftası ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek anma ve kutlama programlarını ve etkinlikleri konuşup planlamak üzere bir hazırlık toplantısı yapıldı. Toplantı 12 Ekim 2023 PErşembe günü saat 11.30' da toplantı salonunda gerçekleştirildi. Müdür yardımcımız Fazilet TURNA ve komisyomn görevlileri katıldı.

Ekm

10-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Yenimahalle Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Gençler Beyzbol5 Dünya Kupası karşılaşmalarında 11 Ekim günü oynanan Türkiye Malezya maçını izledik. Öğrencilerimizin tezahüratları ile genç millilerimize destek olduğu maç milli takımımızın galibiyeti ile sona erdi.

Ekm

Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikleri ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü kutlamalarını görüşmek üzere Öğretmenler Kurul Toplantısı yapıldı. 4 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00 Da Konferans Salonunda yapılan toplantıya Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN başkanlığında tüm öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz katıldı.

Ekm

Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı bilgilendirme toplantısı 03.10.2023 tarihinde saat 12.00' de toplantı salonunda yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönmü nedeniyle çok daha büyük coşku ile kutlamayı planladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama komisyonu hazırlık toplantısı yaptı.

Eyl

Toplantı 27 Eylül 2023 Saat 12.00' de toplantı salonunda Müdür Yardımcımız Fazilet TURNA başkanlığında yapıldı. Sosyal Etkinlikler Yürütme Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştirilecek sosyal faaliyetler planlandı.

Eyl

Moda Tasarım Teknolojileri Alanında Mesleki tanıtımın 3 .haftasında  öğrencilerle, denim(kot) kumaştan aşamaları ile beraber  uygulamalı  olarak  heybe çanta  yapıldı.  9 / A sınıfından Nehir Özdemir, 9 / B sınıfından Türkan Sena Yuvanç  kura sonucunda hediye çantalarını   almışlardır.

Eyl

Rehberlik Hizmetleri Okul Yürütme Toplantısı 25 Eylül 2023 tarihinde saat 12.00 de toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Rehberlik Hizmetleri Okul Yürütme Komisyonu üyeleri katıldı. Toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca yürütülecek sınıf rehberlik hizmetleri planlaması yapıldı.

Eyl

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ'NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK, 8 Eylül 2023 CUMA günü 32303 sayılı Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Eyl

Zirve Fuarcılık tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen tatlı fuarında bu yılda butik çikolata sunum ve workshop ile okulumuz adına Yiyecek İçecek alanı olarak katılıyoruz. 21-24 Eylül tarihlerinde Altınpark ta düzenlenecek olan tatlı şölenine hepinizi bekliyoruz.

Eyl

Zirve Fuarcılık tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen tatlı fuarında bu yıl da butik çikolata sunum ve workshop ile katılıyoruz. 21-24 Eylül tarihlerinde Altınpark ta düzenlenecek olan tatlı şölenine hepiniz davetlisiniz.

Eyl

Okul Zaman Çizelgemiz Yenilendi. 18 Eylül 2023 Pazartesi gününden itibaren uygulanmak üzere ders giriş çıkış ve teneffüs saatlerimiz güncellendi. Yeni Zaman çizelgesine ulaşmak için tıklayınız.