May

Anadolu Meslek Programında okuyan 9 uncu sınıf öğrencilerinin ders yılı sonunda meslek alanlarına geçişi ile ilgili iş ve işlemlerin anlatıldığı  "Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu" yayımlandı.

Kılavuza göre;

Okul yönetimlerince, AMP meslek alanlarına alınacak öğrenci kontenjanlarının e-Okul Yönetim Bilgi Sistemine girilmesi 15-26 Haziran 2020,

Öğrenciler/veliler tarafından e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden tercih başvuruların yapılması 29 Haziran-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Denizcilik meslek alanına ön yerleştirilmesi yapılan öğrencilerin  "Gemiadamı Olur Sağlık Raporu"nu 17-24 Temmuz 2020 tarihleri arasında yerleştirildiği okula teslim ederek kesin kayıt yaptırması gerekmektedir.

Alana yerleştirme sonuçları e-Okul Yönetim Bilgi Sisteminden 17 Temmuz 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Kılavuz için tıklayınız

May

Sevgili Öğrenciler

20/05/2020 - 22/05/2020 tarih aralığını kapsayan canlı ders programınız aşağıdaki gibidir. Başarılar dileriz.

Tiyatro Şenliği çerçevesinde bugün bu saatlerde öğrencilerimizin hazırladığı oyunumuzu sahneleyecektik. Şartlar değişince biz de size kısa bir gösteri yapalım dedik.  Aylarca süren yoğun çalışmalarda öğrencilerimize önderlik eden Hakan CİHAN ve Canan SEVER öğretmenlerimize, toplulukta görev alan tüm öğrencilerimize ve çalışmaları derleyerek bize bu gösteriyi hazırlayan Bilişim Teknolojileri Alanı 10/A sınıfı öğrencimiz Mert ORMAN' a teşekkür ederiz. Huzurlarınızda okulumuz Tiyatro Topluluğu...

Milli Eğitim Bakanlığımızca 23-27 Mart 2020 tarihleri arasında uzaktan eğitime devam edileceği açıklanmıştı. Uzaktan eğitim tarihi süresince İşletmelerde Beceri Eğitimine devam eden öğrencilerimizin durumu aşağıda yer alan yazı ile bildirilmektedir.

Uzaktan eğitim sürecinde daha verimli bir deneyim yaşayabilmek için EBA ve Akademik Destek' i aşağıdaki tablolarda belirtilen sınıf seviyenize uygun olan saatlerde kullanabilirsiniz. Sınıf bazlı zaman çizelgesinde belirtilen saatlerin dışında kullanımınız sistem tarafından kısıtlanacaktır.

23. 03. 2020 Pazartesi günü başlayacak uzaktan eğitim derslerinin ders programları belli oldu. Milli Eğitim Bakanımız Sayın  Ziya Selçuk, ilk dersi kendisinin vereceğini açıkladı.

'EBA TV' kanalında yapılacak uzaktan eğitim programı kapsamında dersler sabah 09.00'da başlayacak ve 20 dakika sürecek. Dersleri kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için 'EBA TV' de belirli saatlerde tekrarlar yapılacak.

23 Mart 2020 tarihinde başlayacak olan Uzaktan eğitimler EBA TV'den yayınlanacak.EBA TV test yayınına başladı. Pazertesi günü başlayacak olan derslere ulaşmak için EBA TV'nin frekans bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Öğretmen animasyonları yayınlanmıştır. İlgili linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

EBA' ya giriş şifresini unutan öğrenciler için velileri şifre alabilirler. Nasıl yapıldığını öğrenmek için tıklayınız.

EBA' ya giriş şifresini unutan öğrenciler için öğretmenlerimiz de şifre alabilirler. Nasıl yapıldığını öğrenmek için tıklayınız.