Şbt

Dünya Su Günü Afiş ve Fotoğraf Yarışması şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

TRT EBA Lise Haftasonu ders programı için tıklayınız.

TRT EBA Lise yayın akışına erişmek için:

Şbt

TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenecek Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışmasına başvurular devam etmektedir.

Yarışma ile ilgili kısa bilgi için tıklayınız.

Detaylı bilgi www.teknofest.org sayfasında yer almaktadır.

Şbt

25 Nisan 2021 Saat: 10.00 ' da yapılacak olan sınav için başvurular 08-26 Şubat 2021 tarihleri arasında alınacak.

Şbt

2021 Yılı Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınav Başvurusu, 27 Ocak -23 Subat 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

Ara

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, ülkemizdeki pekçok müzeyi sanal olarak dolaşmaya imkan veriyor. Sanal Müzelerimizi https://sanalmuze.gov.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Kas

"Balıkesir Gönen Belediye Başkanlığı" tarafından 05.12.2020-22.01.2021 tarihleri arasında Türkiye geneli resmî/özel lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik " 32. Ömer Seyfettin Hikâye Yarışması " düzenlenmiştir.

Haz

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılı için 10.sınıf alan tercih işlemlerini, öğrencilerimiz e-okuldan kendileri yapacak, tercihleri okul yönetimi tarafından onaylanacaktır.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ağu

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BALGAT ALİYE YAHŞİ MTAL ÖĞRENCİ OKUL KIYAFETLERİ OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETMELİĞİ ALDIĞI KARAR GEREĞİNCE RESİMDEKİ GİBİDİR.

YAZ İÇİN:

SİYAH PANTOLON (KUMAŞ, KANVAS,)

BEYAZ (ARMASIZ) KISA KOL SWEAT

KIŞ KIYAFETİ:

SİYAH PANTOLON (KUMAŞ, KANVAS,)

BEYAZ- UZUN KOL SWEAT

SİYAH HIRKA-MONT

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Değerli mezun öğrencilerimiz; 2020 YKS tercih işlemleri için Rehber Öğretmenimiz Sare MAVİ ile iletişime geçebilirisiniz.Bundan Sonraki mesleki ve sosyal hayatınızda Balgat ALiye Yahşi MTAL ailesi olarak başarılarılar dileriz.

Haz

9 Haziran'da başlayacak olan alan tercihleri öncesi tüm 9.sınıf öğrencilerimizin Mesleki Bilgi Sistemine giriş yaparak anketleri doldurması önemlidir.

Mesleki Bilgi Sistemi(MBS), hayat boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda sizlere rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Bu sistemin amacı, kendinizi tanıma, yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, yeteneklerinizi fark etme, meslek seçimi, iş değiştirme gibi konularda sizlere destek olmaktır.