23 Mart haftası başlayacak uzaktan eğitimle ilgili tüm ayrıntılar önümüzdeki günlerde EBA' dan duyurulacaktır. EBA ile ilgili sık sorulan sorulara ulaşmak için tıklayınız.

YKS 2020- Üniversite Sınav Sistemi ile ilgili bilgilendirme sunumu "Rehberlik Servisi" menüsüne eklenmiştir.

Şbt

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü, 2019-2020 eğitim öğretim yılında, Türkiye geneli resmî/özel tüm lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, gençlerin öykü yazma becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla aşağıdaki şartname esasları doğrultusunda Çevre-İnsan ve Geleneksel Yaşam konulu "Öykü Yazma Yarışması" düzenliyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Şbt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından İstiklâl MArşı' nı Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir.

Şbt

İlimiz Yenimahalle İlçesinde faaliyette bulunan Özel Atael Ortaokulu-Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nün Ankara İline bağlı tüm Resmi/Özel okullarda okuyan 4. 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik 22 Şubat 2020 tarihinde Bursluluk Sınavı düzenlenecektir.

Şbt

Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, eğitim sistemimizde ahlak eğitimini yeniden yapılandırma konusunda gelecek vizyonu oluşturmaya yönelik fikir alışverişlerine ve disiplinlerarası tartışmalara zemin hazırlayacak Eğitim ve Ahlak Kongresi 02-03 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya'da yapılacaktır. Kongre Öğrenci Ahlakı, Öğretmen Ahlakı, Yönetici Ahlakı ve Veli Ahlakı başlıklarında olup 2 gün sürecektir. Kongre web sayfasına http://egitimahlakkongresi.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

12. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine