Ekm

2019-2020 Senebaşı Alan Şefleri Toplantısı Okul Müdürümüz Sayın Cem Yaşar İPİN başkanlığında tüm şeflerimiz, Koordinatör Müdür Yardımcımızında katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Müdürümüz Başkanlığında Okulumuz Zümre Başkanları İle Norm Güncelleme Toplantısı Yapılmıştır.

Ekm

Okul müdürümüz Cem Yaşar İPİN göreve hızlı başladı. Okulumuzun medyadaki yüzü olan web sayfamızı çok önemsediğini dile getirdi.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Ekim 2019 Cuma günü yapıldı.

Ekm

Hayvanları korumak için babalar ve çocukları el ele verdi.

May

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MİLLİ MÜCADELENİN 100.YILI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI UYGULAMALI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİMİZLE KUTLADIK. AYNI ZAMANDA MEZUN OLAN MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZ TÖRENLE BELGELERİNİ ALMIŞTIR.

Ara

Etik Değerler komisyonumuzun faaliyetleri kapsamında hazırlanan "SEVGİ" konulu video tüm sınıflarımızda izletildi.

May

2015-2016 GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI YIL SONU SERGİSİ 18.05.2016 TARİHİNDE ÇANKAYA KAYMAKAMI SAYIN AYDIN ERGÜN'ÜN KATILIMI İLE OKULUMUZDA AÇILMIŞTIR.

Ebru Sanatçısı Salih ELHAN deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.