Kas

9.Sınıt öğrencilerimiz Demokrasi ve İnsan Hakları dersi kazanımlarını pekiştirmek için Meclis' i ziyaret ettiler.

Kas

Müdür Yardımcımız Hasan SONAT, Bilişim Teoknolojileri öğretmenimiz Hamide KÖRPE ve BTR öğretmenimiz Naime UZUN AKPINAR eşliğinde 10. Sınıf Bilişim Teknolojileri Alanındaki öğrencilerimiz  Verimlilik ve Teknoloji Fuarını gezdiler.

Ekm

Tarih Öğretmenimiz Mustafa Mehmet Güler Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümü töreninde bizlere seslendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü coşkulu bir törenle kutladık.

Ekm

ÇANKAYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DİŞ HEKİMİ EVREN PEHLİVAN ÖNDERLİĞİNDE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLI DİŞ BAKIMI BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI. HEKİMİMİZ UYGULAMALI OLARAK NASIL DİŞ FIRÇALAMALARI GEREKTİĞİNİ ANLATTI. HEKİMİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

UYGULAMALI ANAOKULU 3 YAŞ ÖĞRENCİLERİMİZ ANAOKULU ÖĞRETMENİMİZ AYŞE GÖK LİDERLİĞİNDE SONBAHAR YAPRAKLARI ÇALIŞMALARINI HEM EĞLENEREK HEM ÖĞRENEREK YAPTILAR.

Ekm

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında gerçekleştirilen Eğitimde Yaratıcı Drama etkinliğimizin devamı konferans salonunda yapıldı.

Ekm

UYGULAMALI ANAOKULU 5 YAŞ SINIFIMIZIN DÜZENLEDİĞİ SONBAHAR KONULU ETKİNLİĞE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN CEM YAŞAR İPİN DAVET ÜZERİNE KATILDI. OKUL MÜDÜRÜMÜZ MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE DEĞERLİ VELİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI İKRAMLARDAN TADARAK TÜM ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ. ÖĞRENCİLERİMİZ TOPLADIKLARI YAPRAKLARI ETKİNLİKLERİNDE NASIL KULLANDIKLARINI ANLATTILAR. BAŞTA ANAOKULU ÖĞRETMENİMİZ HATİCE GÖNÜL OLMAK ÜZERE TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

Kültür Edebiyat Klübümüzün organizasyonuyla ATO Congresium da düzenlenen kitap fuarını ziyaret ettik.

Ekm

BAŞKENT ÖĞRETMEN ATÖLYELERİ KAPSAMINDA FİZİK ÖĞRETMENİMİZ CANAN SEVER LİDERLİĞİNDE EĞİTİMDE YARATICI DRAMA KONULU ATÖLYE ÇALIŞMASI OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İLE BİRLİKTE YAPILDI. GRUP DİNAMİĞİ VE BEDENSEL ISINMAYI GELİŞTİRECEK OYUNLAR OYNANDI. DAHA SONRA ÖĞRETMENİMİZ HER GRUBUN BİR FOTOĞRAF KARESİ OLUŞTURMASINI VE O AN HİSSETTİĞİ DUYGULARI PAYLAŞMASINI İSTEDİ. EĞLENCELİ ÇALIŞMAMIZ İÇİN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

UYGULAMALI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENİMİZ HATİCE GÖNÜL ÖNDERLİĞİNDE ATATÜRK KÖŞESİ ETKİNLİĞİ YAPTILAR.

Ekm

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında Müdür Yardımcımız Hasan SONAT ve Fizik Öğretmenimiz Canan SEVER önderliğinde tüm öğretmenlerimize Eğitimde Yaratıcı Drama semineri verildi. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

OKULUMUZUN MİNİK ÖĞRENCİLERİ ANAOKULU ÖĞRETMENİMİZ AYŞE GÖK ÖNDERLİĞİNDE MİKROPLARI TANIMA ETKİNLİĞİ YAPTILAR.