Kas

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI ÖĞRETMENİMİZ YURDAGÜL ALTAN VE YASEMİN ARSLAN ÖĞRETMENLERİMİZİN DENETİMİNDE ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI DEĞERLER EĞİTİMİ KULÜBÜ PANO ÇALIŞMAMIZ İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PANO ÇALIŞMASINDA EMEĞİ GEÇEN DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ HAYRUNNİSA MUTLU VE MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ AYŞE ZEHRA AKGÜL'E VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

UYGULAMALI ANAOKULUMUZUN 3 YAŞ SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENİMİZ AYŞE GÖK LİDERLİĞİNDE ATA'MIZI ANDILAR. ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI ÖĞRETMENİMİZ F. ASUMAN ŞAHİN'E 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PANO ÇALIŞMASI İÇİN EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Kas

Aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümünde Ata' mıza sevgi, minnet ve şükranlarımızı sunmak üzere Anıtkabir' deydik.

Kas

OKULUMUZ FELSEFE ÖĞRETMENİ DENİZ İLKAY DAL'A VEDA ETTİK...

Kas

4 - 6 Kasım 2019 Tarihlerinde gerçekleştirilen Başkent Yönetici Atölyeleri'ne Okul Müdürümüz Sayın Cem Yaşar İPİN'de katıldı.

Kas

ÇANKAYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DİŞ HEKİMİ EVREN PEHLİVAN ÖĞRENCİLERİMİZE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU. ÖĞRETMENİMİZ HATİCE GÖNÜL ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİNİ VERDİ. HEKİMİMİZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Verimli Ders Çalışma teknikleri konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek üzere rehber öğretmenimiz tarafından 9. sınıflarımızın tamamına seminer verildi.

Kas

Çocuklarımız Hatice GÖNÜL öğretmenimiz liderliğinde sanat etkinlikleri kapsamında kes-yapıştır tekniği ile etkinlik yaptı. Çocuklarımızdan küçük kas gelişimini desteklemek amacıyla kes yapıştır tekniğini kullanarak Atatürk resmini tamamlamaları istendi. Etkinlik sayesinde çocuklarımızın malzemeleri kesme ve yapıştırma becerisi gelişiyor.

Kas

ANAOKULU 5 YAŞ ÖĞRENCİLERİMİZ HATİCE GÖNÜL ÖĞRETMENİMİZ LİDERLİĞİNDE SANAT ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA KONULU EL VE SÜNGER BASKI TEKNİĞİ İLE ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİLER. ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI 05 KASIM 2019 SALI GÜNÜ OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN CEM YAŞAR İPİN ÖNDERLİĞİNDE VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ. ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

29 EKİM - 4 KASIM KIZILAY HAFTASI OKUL PANOLARIMIZ

Kas

ANAOKULU ÖĞRETMENİMİZ HATİCE GÖNÜL LİDERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KIZILAYI YAKINDAN TANIMALARI VE FARKINDALIKLARININ ARTIRILMASI AMACIYLA DUZENLENEN ETKİNLİKLERDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ ANLATILDI.

1 KASIM 1928 HARF İNKILABI