2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1.  sınav tarihleri aşağıdadır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim YılıŞubat Dönemi Sorumluluk Sınav Tarihleri için tıklayınız.

Çankaya Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TR 02 0001 0013 9514 0281 8150 01

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Bigilendirme Toplantısı 26 Nisan 2023 Çarşamba günü, 15.30-17.30 saatleri arasında yapılacaktır. Toplantıya katılım konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemle rica olunur.

Ock

9-20 OCAK 2022 tarihleri arasında Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Katılmak isteyenlerin Bilişim Teknolojileri Atölye Şefi Ertan ÖZCAN' a başvurmaları gerekmektedir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınav Tarihleri:

Ekm

Okulumuzun 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 29/10/2022 tarihi saat 11.00' de okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır.

Okulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Alan/Dal Kontenjan Sayılarıdır.

May

Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde gençlik haftasının içinde yer alan 16, 17 ve 18 Mayıs 2022 tarihlerinde tüm gençlere yönelik "Gençlik Bilişim Festivali" düzenlenecektir. Festival ile ülkemizin önde gelen bilişim projelerinin gençlere tanıtılması, bilişim yarışmaları ve etkinlikler ile gençlere geleceğe yönelik "bilişim vizyonunun" kazandırılması amaçlanmaktadır. Festival kapsamında Bakanlığımız konferans salonunda konferanslar düzenlenmesi, yine Bakanlığımız yerleşkesinde yer alan Örnek Stadyumu'nda kamu kurumları ile yerli ve milli bilişim firmalarının bilişim projelerine yönelik stantlarının kurulması, konser etkinliklerinin düzenlenmesi ve Altındağ Kapalı Spor Salonu'nda bilişim yarışmalarının yapılması planlanmaktadır. İlgili programa öğrencilerin katılım sağlaması faydalı olacağı düşünülmektedir. 16-17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binasında Gençlik Bilişim Festivalinde Öğrencilere yönelik Bilişim standlarında inceleme ve bilgi paylaşımları yapılacaktır. Öğrencilerin katılım sağlayacağı program ve saat bilgileri ekte sunulmuştur.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

May

Orman Genel Müdürlüğünün, Bakanlığımıza bağlı resmî /özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik "Mektup Yarışması" düzenlenecektir.

Söz konusu yarışmaların Bakanlığımıza bağlı tüm resmî / özel ortaöğretim kurumlarına  duyurulması, detaylara www.benimicinorman.com internet adresinden ulaşılabilecektır.