Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı önemli bir yere sahip olan milli bayramlarımızdandır. Bu özel günü biz de coşkulu bir törenle, keyifle kutladık.

Nis

MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasından kupa ile dönen ekibimiz kazandıkları kupayı okulumuzda görev süresi dolan ve Temmuz ayında görevine bir başka okulda devam edecek olan Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN' e hediye ettiler.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'na katılan ekibimiz kupa ile döndü.

Nis

3-5 Nisan 2024 tarihleri arasında okulumuzda satranç turnuvası düzenlendi.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak kalabalık bir iftar sofrasında bir araya geldik.

Mrt

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında İşletmelerde Beceri Eğitimi yapacak Bilişim Teknolojileri Alanı 11. sınıf öğrencilerimizin velileri ile bilgilendirme toplanstısı yapıldı. Çevrimiçi toplantı araçları kullanılarak gerçekleştirilen toplantıda "İşletmelerde Beceri Eğitimi dersinin işleyişi, kuruluşlara ne şekilde başvuru yapılacağı, işletme seçerken nelere dikkat edileceği" gibi konularda velilere ve öğrencilere bilgi verildi.

Mrt

Baharın gelişini, doğanın uyanışını ve yeniden doğuşu simgeleyen21 Mart  Nevruz Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Bir arada eğlenen öğretmen ve öğrencilerimiz çuval yarışı,elma yeme yarışı,halat çekme ve yumurta taşıma gibi bir çok etkinliği keyif alarak gerçekleştirdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni konferans salonumuzda yapıldı. Deniz Zaferinin 109. Yılını büyük bir coşku ile kutlarken, Başta Ulu Önderimiz Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunması için can vermiş tüm şehitlerimizi minnetle andık.

Mrt

Nisan 2023 itibariyle okul binamızda başlatılan deprem güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi dahilinde, Beden Eğitimi ve Spor dersinde fiziksel aktivite eğitimi uygulama calismalari yapıldı.

Mrt

Okulumuzu ve alanlarımızı tanıtmak üzere Talat Paşa Ortaokulu' nu ziyaret ettik.

Mrt

İstiklal MArşı' nın kabulünün yıldönümü dolayısıyla. saat 17.45' de tüm yurtta aynı anda İstiklal Marşı okundu.

Mrt

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy' u ve İstiklal Marşı’nın Kabulünü 12 Mart tarihinde bir kez daha saygıyla andık.  İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. yıl dönümünü konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz bir törenle kutladık.

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Gölbaşı Zübeyde Hanım Meslkei ve Teknik Anadolu Lisesi' nin tertip ettiği, "Dramatik Etkinliklerde Kullanılmak Üzere 3-6 Yaş Çocuğuma Uygun Şapka Tasarlama" yarışmasına katıldı. Yarışmada okulumuzu Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi Nüket GÜNERİ, Atölye Şefleri Nesrin BAKIRTAŞ ve Feray SERDAR danışmanlığında öğrencimiz Deren Ela BIÇAK temsil etti. Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN de Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanımıza destek vermek üzere yanlarındaydı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

06 Mart 2024 tarihinde, 3. ders saatinde "Sağlıklı ve Dengeli Beslenme" konulu bir eğitim düzenlendi. Tüm öğrencilerimizin katıldığı eğitim konferans salonunda yapıldı. Eğitimi Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve Biyoloji öğretmenimiz Melda BEŞOĞUL tarafından verildi. Eğitimde, Sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme, temiz ve dengeli beslenme ve fiziksel aktivitenin önemi vurgulandı.