"Liselerarası Algoritmik Planlama (Algoritm Ankara)"

Valiliğimiz Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından ekli yönerge hükümleri doğrultusunda ilimiz genelinde resmi/ özel ortaöğretim (lise) 1.sınıf öğrencilerine yönelik  "Liselerarası Algoritmik Planlama (Algoritm Ankara)" projesi hazırlanmıştır.

Bu doğrultuda ;

1-Yapılacak öğrenci seçim etkinliği için; istekli öğrencilerin listelerini oluşturacak etkinlik öncesinde rehberlik, etkinlik sırasında gözetmenlik yapması istenecek olan ve aynı zamanda okullarını temsil edecek lise 1.sınıf derslerini yürüten koordinatör öğretmenlerin tercihen Bilişim Teknolojileri veya Matematik branşlarından seçilmesi gerekmektedir.

2-Öğrenci seçim etkinliği Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü tarafından erişime açılacak olan Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği Platformunda  10 Mart 2022 tarihinde  10.30-14:30 saatleri arasında çevrimiçi yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

02-03-2022

Yayın: 02.03.2022 - Güncelleme: 02.03.2022 09:07 - Görüntülenme: 112