T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BİZLER EĞİTİM ORDUSUNUN YILMAZ NEFERLERİYİZ

Öğretmenler Gününü Okul Müdürümüz Sayın Cem Yaşar İPİN' in bizleri çok mutlu eden sürprizleri ile coşkulu bir şekilde kutladık.

 

  Bizler Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak kocaman bir aileyiz. Biraz eksikmişiz, Okul Müdürümüz Sayın Cem Yaşar İPİN'le tamamlandık. Okul müdürümüz günler öncesinden sinyallerini vererek, büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü sürprizlerine emekli olan öğretmenlerimizi, görevine başka okullarda devam eden öğretmenlerimizi, eğitime destek hizmetleri ile yanımızda yer alan personelimizi de unutmayarak ailemizin tüm fertlerinin yer aldığı coşkulu bir törenle başladı. Başöğretmenimiz ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş eğitimcilerimizin manevi huzurunda saygı duruşunun ardından , en gür sesimizle hep birlikte İstiklal Marşı' mızı okuduk. Öğretmenlerimizin okul içindeki çok renkli yaşantılarından derlenmiş fotoğraflarla hazırlanmış slayt gösterisini, zaman zaman kahkahalarla gülerek, zaman zaman hüzünlenerek izledik. 

          Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN' in görev yaptığı diğer okullardan tanıdığı meslektaşlarımız Etimesgut Güvercinlik Şehit Hasan Gülhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi Alan Şefi Sayın Kenan ÖZGÜRBÜZ bağlaması, emekli müzik öğretmenimiz Sayın Tuncay BAYTİMUR gitarı ile misafirimiz oldular. Türküleri ile coşkumuza coşku, kutlamalarımıza sanat kattılar, günümüze şeref verdiler. Kendilerine tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tuncay BAYTİMUR' un Başöğrtemenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK için söylediği Yiğidim Aslanım Burda Yatıyor türküsüne hep birlikte eşlik ettik. Okul müdürümüzün öğretmenliğe adım atma sürecinde okuyup oğlunun ismini o günlerde seçecek kadar etkilendiği, bir öğretmeni konu alan kitaba ve yine o kitapta bahsi geçen öğretmenimizle Sayın Kenan ÖZGÜRBÜZ' e bağlanan anısı bizlerle birlikte Kenan ÖZGÜRBÜZ' ü de duygulandırdı. 

          Okul müdürümüzün bizlere sürprizi, aile üyelerimizin tamamının adına özel hazırlanmış, günümüzü ölümsüzleştirecek hediyeleri ile devam etti. Hediyelerimizi birer karanfille birlikte müdür yardımcılarımızın ellerinden aldık. Okul müdürümüze ve müdür yardımcılarımıza da hediyelerini bizler takdim ettik. Bizleri ve bugünü hatırlaması adına okul müdürümüze çiçeğini Müdür Yardımcımız Meral AKIN, hediyesini de İngilizce Öğretmenimiz Mukadder BAHTİYAR sundu.

          Kutlama programımız Öğretmenler Günü kokteyli ile devam etti. Kokteylin hazırlanmasında çok büyük emeği geçen Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefimiz Şadiye AYDIN' a bir kez daha teşekkür ederiz. Üzerinde okul logomuzun yer aldığı pastayı hep birlikte kestik.

          Günümüzü tüm ekibimizin keyifle yeraldığı ve elbette Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN' in ekip başı olarak başı çektiği halayla noktaladık.

          Bizler eğitim ordusunun yılmaz ve neferleriyiz. Bazen yoruluruz, bazen tökezleriz ama daima tekrar ayağa kalkıp işimize şevkle devam ederiz. Biliriz ki bu vatan, bu vatanın evlatları, geleceği bize emanettir. Biliriz ki biz durursak hayat durur. Bilimin ışığında, bitmez enerji ve coşkumuzla, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal 'in yolunda bu vatana hizmet edeceğiz.

          Okul Müdürümüz Cem Yaşar İPİN' in  söylediği gibi, GÜLEN YÜZÜMÜZ SOLMASIN, ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN. 

  

 

        

 

 

 

 

23-11-201923-11-201923-11-201923-11-201923-11-201923-11-201923-11-201923-11-201923-11-201923-11-201923-11-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.11.2019 - Güncelleme: 23.11.2020 23:19 - Görüntülenme: 1484
  Beğen | 41  kişi beğendi