BAŞKENT AŞÇILAR ve TURİZM BİRLİĞİ DERNEĞİ TEMSİLCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

9 Şubat 2021 tarihinde, Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Derneği Başkanı Sayın Şenol Bozkurt ve Dernek Üyesi Sayın Doğuş Bıraker, okulumuzu ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Sayın Şenol Bozkurt,  derneğin çalışmaları hakkında bilgi verirken Okul Müdürümüz Sayın Cem Yaşar İpin okulumuz hakkında genel bir bilgilendirmede  bulundu.

Sohbet havasında geçen görüşmede, Müdür Yardımcımız Meral Akın,  Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Şadiye Aydın ve Atölye Şefi Mehmet Dalyan 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yenilenerek faaliyete geçen Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanına ait atölyelerimizi misafirlerimize gezdirdiler. Alanımız hakkında bilgilendirmede bulundular.

Görüşümede Sayın Başkan Şenol Bozkurt "öğrencilerimiz için eğitim-öğretim faaliyetlerinde elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazırız." dedi. Okul Müdürümüz Sayın Cem Yaşar İpin  ziyaretlerinin kendileri için ve öğrencilerimiz için büyük bir anlam ifade ettiğini dile getirdi.

Ziyaretleri ve verdikleri destek sözü için Sayın Şenol Bozkurt ve Doğuş  Bıraker' e okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

10-02-202110-02-202110-02-202110-02-2021

Yayın: 10.02.2021 - Güncelleme: 10.02.2021 11:31 - Görüntülenme: 621